Filter

Resultaat 1–24 van de 32 resultaten wordt getoond

Barkrukken


Bij Interwonen vindt u diverse barkrukken en barstoelen. Het verschil tussen de stoelen en krukken is dat de barstoelen een comfortabele rugleuning hebben. Dit zorgt ervoor u heerlijk achterover kunt zitten. Bovendien zorgt het design van deze moderne barkrukken dat ze niet misstaan als zitmeubel in uw woonkamer, eetkamer of keuken. U zult zich heel comfortabel voelen aan uw bartafel met de barkruk met industrieel design. Een nieuwe barkruk kopen doet u uit het uitgebreide assortiment van Interwonen.
Hippe barkruk met industrieel uiterlijk
Een bar of bartafel in uw huis doet u misschien denken aan een grote woonkamer met kookeiland inclusief bar. Hier past een barkruk met industrieel uiterlijk uitermate goed bij. U vindt industriële barkrukken met verschillende designs bij Interwonen. Kenmerkend aan dit soort krukken is de combinatie van staal met hout of leer. Dit geeft de barkruk met industrieel design een stoere en robuust uiterlijk. Altijd al een barkruk willen kopen die een stoer uiterlijk heeft? Ga dan voor de industriële kruk.
Moderne barkrukken
Bij Interwonen hebben we diverse moderne barkrukken met rugleuningen of zonder. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en vormen. Dankzij de rugleuning zijn deze barstoelen comfortabeler dan de hippe barkrukken met industrieel design. Dit zorgt ervoor dat u langer op de kruk wilt blijven zitten. Deze zijn dan ook uitermate geschikt voor lang tafelen of om gezellig aan te zitten met uw familie of vrienden. Wanneer u een nieuwe barstoel zoekt, is het belangrijk om rekening te houden met de hoogte van uw bar of tafel. Een goede indicatie is om 30 centimeter vrij te laten tussen de bovenkant van de zitting en de bovenkant van het tafelblad. 
Barkruk kopen bij Interwonen
Een moderne barkruk kopen doet u bij Interwonen. Ons ruime assortiment met barkrukken met industrieel design en modern design zorgt ervoor dat er voor ieder wat wils is. Behoefte aan meer comfort? Ga dan voor een barstoel met extra rugleuning. Het grote voordeel van Interwonen is dat wij ook een echte winkel hebben. Hier kunt u onze barkrukken zelf uitproberen en kijken welke het lekkerste voor u zit. Kom uw barkruk kopen in onze winkel en bekijk hem eerst voordat u besluit.