Filter

Resultaat 1–24 van de 42 resultaten wordt getoond

Bijzettafels


Bij Interwonen hebben we bijzettafels in vele verschillende soorten, kleuren en maten. Zo kunt u gaan voor een industriële of vintage look. De bijzettafels zijn als kleinmeubelen ook te gebruiken als nachtkastje wanneer u weinig tot geen behoefte heeft aan extra opbergruimte naast uw bed. Het grote voordeel van een bijzettafel is dat deze multifunctioneel zijn. Zo zijn er industriële bijzettafels die kunnen dienen als standaard bijzettafel maar ook als kruk, plantentafel of nachtkastje. Dankzij uw creativiteit te gebruiken kunt u een bijzettafel ook een keer voor iets anders gebruiken. Meer weten over ons assortiment? Lees dan verder.
Bijzettafel met industrieel uiterlijk
Een bijzettafel met industrieel uiterlijk is de laatste een van de meest populaire opties die er zijn. Het gebruik van hout in combinatie met stijl maakt dit type tafels voor heel veel interieuren geschikt. Bij Interwonen hebben we verschillende industriële opties. Het verschil zit dan in het soort hout dat is gebruikt of de kleur van de poot/poten van de tafels. Dankzij deze verschillen kunnen we voor ieder interieur een bijzettafel met industrieel uiterlijk aanbieden.
Vintage bijzettafel
Een vintage bijzettafel lijkt regelrecht uit de jaren ‘50, ‘60 of ‘70 te komen. Hierdoor heeft het vaak een aparte uitstraling die een saaie woonkamer goed kan gebruiken. Bent u op zoek naar een bijzondere bijzettafel? Kies dan een van onze handgeschilderde bijzettafels. Hierdoor bent u verzekerd van een uniek exemplaar, alle tafeltjes zijn net iets anders doordat het handwerk is. 
Bijzettafel kopen bij Interwonen
Zoals u heeft gezien en gelezen kunt u verschillende soorten bijzettafels kopen bij Interwonen. Bent u benieuwd hoe onze bijzettafels met industrieel of vintage uiterlijk er in het echt uitzien? Kom dan gezellig langs in ons warenhuis in Leiderdorp. Hier vindt u al onze producten. U kunt alle producten in het echt zien en voelen of het ook echt wat voor u is. Achteraf kunt u er altijd voor kiezen om de gewenste bijzettafel online te bestellen bij ons. U krijgt dan ook de mogelijkheid om uw bestelling bij ons op te komen halen. Zo kunt u de industriële of vintage bijzettafel nog even goed bekijken. Zien we u binnenkort in onze winkel?