Filter

Toont alle 10 resultaten

Boekenkasten


Op zoek naar een boekenkast? Dankzij de omvang die een boekenkast doorgaans heeft, draagt het uiterlijk flink mee aan de sfeer van de kamer waar de moderne of industriële boekenkast komt te staan. Een boekenkast met industrieel uiterlijk heeft vaak dikke planken en ziet er steviger, robuuster en stijlvoller uit dan een kast die is gemaakt van dunner materiaal. U hoeft natuurlijk niet altijd voor een grote, massieve moderne boekenkast te kiezen. Voor het oog hebben dit soort kasten namelijk veel meer ruimte nodig dan een slanke, moderne design boekenkast. 
Boekenkast met industrieel uiterlijk
Een boekenkast met industrieel uiterlijk is doorgaans gemaakt van zowel hout als staal. Door de combinatie van deze twee producten krijgt een industriële boekenkast het specifieke uiterlijk dat iedereen herkent. Bij Interwonen vindt u verschillende moderne boekenkasten met het industriële uiterlijk. U kunt deze boekenkast kopen bij ons in het warenhuis of online bestellen zodat deze bij u wordt thuisbezorgd. 
Soorten boekenkasten
Er zijn verschillende soorten boekenkasten. Dit gaat dan niet alleen om het moderne of industriële uiterlijk van de boekenkast maar ook van het formaat en de toepassing. Zo zullen mensen die niet zo’n boekenwurm zijn al snel een kleinere boekenkast kopen omdat zij toch niet zoveel boeken hebben. Ook kan het zijn dat kleinere kasten beter passen op bijvoorbeeld een slaapkamer. Een grote industriële of moderne design boekenkast staat weer beter in een woonkamer, kantoor of kinderkamer. Een boekenkast kopen is minder simpel dan het in eerste instantie lijkt. Zo moet u goed letten op de beschikbare ruimte maar ook op de spullen die u erin kwijt wilt. In een boekenkast hoeven natuurlijk niet alleen maar boeken te staan. Er kunnen ook verschillende stukken woonaccessoires in kasten worden gezet of bijvoorbeeld een plant. 
Industriële boekenkast kopen bij Interwonen
Een industriële boekenkast kopen doet u natuurlijk bij Interwonen. Dit zijn vooral meubels met een stoere uitstraling die goed te combineren zijn in verschillende interieurs. U kunt in ons warenhuis in Leiderdorp al onze moderne design boekenkasten en boekenkasten met industrieel uiterlijk bewonderen en bekijken. Vervolgens kunt u de boekenkast kopen via zowel de website als in de winkel zelf. Als u online de kast naar keuze besteld kunt u ervoor kiezen om hem te laten bezorgen of u kunt hem zelf op komen halen in onze winkel. Graag zien we u binnenkort in onze winkel om een industriële boekenkast te kopen of te bezichtigen.