Filter

Resultaat 1–24 van de 35 resultaten wordt getoond

Buffetkasten en dressoirs


Met een buffetkast met industrieel uiterlijk of een dressoir kast kunt u eenvoudig een warme, landelijke sfeer creëren in uw keuken of woonkamer. Bij Interwonen kunt u een oosterse buffetkast kopen die een geheel eigen uitstraling heeft. Ook vindt u bij ons diverse dressoirs met zowel modern als industrieel uiterlijk. In een buffetkast kunt u een mooi servies een plek geven in uw woon- of eetkamer. Dankzij zo’n kast krijgt u het opberg gemak van een ladekast met de uitstalruimte van een vitrinekast. Een buffetkast kopen doet u bij Interwonen! Lees hieronder meer over ons en onze kasten.
Buffetkast met industrieel uiterlijk
Een dressoir of buffetkast met industrieel uiterlijk biedt u veel extra opbergruimte. Dankzij de verschillende ruimtes in de kasten kunt u eenvoudig uw spullen sorteren. Heeft u wat minder ruimte maar wilt u toch extra opbergruimte creëren? Ga dan voor een dressoir met modern of industrieel uiterlijk. Een dressoir kast is over het algemeen kleiner dan een buffetkast maar geeft u toch de gewenste extra ruimte.
Industrieel dressoir kast
Op zoek naar een industriële dressoir kast? Bij Interwonen vindt u verschillende design dressoirs. U kunt kiezen voor een dressoir met modern of industrieel uiterlijk. U heeft dus veel verschillende keuzes als u op zoek bent naar een dressoir kast. Het voordeel van een dressoir is dat u bovenop nog verschillende woonaccessoires of persoonlijke spullen kunt zetten. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld familiefoto’s of een mooie plant erop zetten. Bekijk ons assortiment in onze winkel en ervaar hoe de kasten er in het echt uitzien.
Buffetkast kopen bij Interwonen
Een buffetkast kopen? Bij Interwonen bent u aan het juiste adres. Wij zijn niet alleen een webshop maar u kunt bij ons de dressoirs of buffetkasten met industrieel uiterlijk ook in het echt aanschouwen. Dit zorgt ervoor dat u meer zeker bent van uw aankoop en beleeft u ook meer plezier aan uw nieuwe buffet- of dressoir kast.

Wilt u een buffetkast kopen? Kom dan langs in onze winkel in Leiderdorp of bestel uw dressoir of buffetkast eenvoudig via onze website.