Filter

Resultaat 1–24 van de 29 resultaten wordt getoond

Eetkamertafels


Een eetkamertafel bepaalt de sfeer van een eetkamer en steeds vaker ook van de hele kamer. Aan een eetkamertafel wordt veel meer gedaan dan alleen gegeten. Werken, studeren en borrelen zijn zomaar wat activiteiten die aan de tafel worden gedaan. Het is daarom ook een van de belangrijkste meubelstukken van een kamer. Een grote tafel vorm de centrale plek van uw woning en dat kan in verschillende vormen en maten. Bij Interwonen hebben we in ons assortiment verschillende formaten tafels zoals een ronde eetkamertafel of een moderne eetkamertafel. Dankzij de verschillende stijlen in ons assortiment kunt u een eetkamertafel kopen voor elk interieur bij Interwonen. 
Ronde eetkamertafel
Aan een ronde eetkamertafel kunt u lekker lang tafelen en borrelen. Het voordeel van een eetkamertafel die rond is, is dat u niet hoeft bepalen aan het hoofd zit. Doordat u iedereen goed kunt zien en mee kunt praten is deze vorm de beste plek voor de meest gezellige avonden en beste gesprekken. Het fijne van de ronde vorm van een tafel, is dat u een ruimtelijke sfeer kunt maken in uw eetkamer. Of uw interieur nou minimalistisch, scandinavisch of industrieel is, onze medewerkers helpen u graag bij het vinden van de juiste eetkamertafel die rond, vierkant of rechthoekig is.
Eetkamertafel met industrieel uiterlijk
Een eetkamertafel met industrieel uiterlijk is doorgaans gemaakt van hout in combinatie met staal, vaak in het zwart uitgevoerd. Buiten moderne eettafels in deze stijl hebben wij ook diverse andere producten die hierbij passen zoals bijzettafels, salontafels, tv meubelen en diverse kasten. Voor de grote kamers hebben wij ook tafels van twee meter waar u gezellig met acht personen aan kunt dineren. Bovendien kunt u op zo’n grote eetkamertafel met industrieel uiterlijk spelletjes doen, documenten en mappen kwijt tijdens thuiswerken en grote kleurplaten en puzzels maken.
Eetkamertafel kopen bij Interwonen
Een moderne eetkamertafel kopen doet u bij Interwonen. Bij ons kunt u kiezen uit verschillende soorten eetkamertafels die bijvoorbeeld rond of industrieel zijn. U kunt ons assortiment met tafels voor in de eetkamer komen aanschouwen in onze winkel in Leiderdorp. Het is ook mogelijk om de eetkamertafel online te kopen en bij u thuis te laten bezorgen. Mocht u nog vragen hebben dan kunt altijd contact met ons opnemen of langskomen in de winkel.