Filter

Resultaat 1–24 van de 76 resultaten wordt getoond

Fauteuils en luxe stoelen


Wilt u meer ruimte om heerlijk te zitten naast een zitbank? Dan is een fauteuil een ideale optie als zitmeubel. Deze stoelen zit vaak net zo lekker, misschien wel lekkerder, dan een bank. Er zijn verschillende factoren waar u op moet letten wanneer u een moderne fauteuil wil kopen. Zo is het goed om te kijken naar het zitcomfort. Hier zijn eigenlijk twee opties. Wilt u heerlijk wegzakken in een vintage fauteuil dan moet u kiezen voor een diepe zit. Geeft u meer de voorkeur aan steviger zitten, dan kunt u beter voor een ondiepe, design fauteuil gaan. 
Design fauteuil
Een design fauteuil kan met vele verschillende inrichtingen worden gecombineerd. Zo kan het bijvoorbeeld echt een pronkstuk in uw woonkamer zijn of is het meer functioneel en biedt het extra zitruimte. Deze strakke stoelen hebben vaak een wat ondiepere zit zodat u wat steviger zit en met beide voeten bij de grond kunt komen. Wanneer u voor een chique uitstraling wilt gaan dan is leer de juiste keuze. Een nadeel is wel dat dit doorgaans een koelere uitstraling heeft terwijl textiel warmer oogt. Denk hier dus goed bij na wanneer u een design fauteuil wilt kopen.
Vintage fauteuil
Een vintage fauteuil heeft vaak het uiterlijk alsof deze uit de jaren ‘50 tot 70’ komt. In sommige gevallen komt de stoel ook echt uit deze tijd maar het kan ook een moderne fauteuil zijn die geïnspireerd is op de producten uit die tijd. Vaak hebben deze stoelen verschillende kleuren terwijl de moderne varianten wat minder kleurrijk zijn en vooral antraciet, grijs en cognac kleurig zijn.
Fauteuil kopen bij Interwonen
Wilt u een fauteuil kopen maar eerst even proefzitten? Tegenwoordig is dat niet altijd meer mogelijk maar bij ons wel! Kom langs bij ons in de winkel en ga zitten in uw potentieel nieuwe design, vintage of moderne fauteuil. Hierdoor bent u meer verzekerd van uw aankoop en kunt u met een gerust hart in uw nieuwe fauteuil kopen. Tot snel bij Interwonen.