Filter

Resultaat 1–24 van de 43 resultaten wordt getoond

Hanglampen


Is uw huidige hanglamp aan vervanging toe of wilt u weer eens wat anders? Hanglampen zijn misschien wel een van de meest opvallende en sfeerbepalende lampen van uw inrichting. Het behoort tot de basisverlichting van uw huis. De meest gekozen verlichting zijn nu de industriële hanglamp en moderne hanglamp. Maar ook de vraag naar een vintage hanglamp blijft ook nog altijd hoog. Wilt u een hanglamp kopen maar twijfelt u? Kom dan langs in onze winkel om onze verlichting te bekijken.
Industriële hanglamp
De industriële hanglamp is verlichting met een stoere uitstraling. Deze zijn populair om boven de eettafel te hangen maar ook in de woonkamer misstaat een hanglamp met industrieel uiterlijk niet. Tegenwoordig wordt deze moderne hanglamp ook gebruikt in andere ruimtes zoals een slaapkamer of kantoor. Een keuze maken is ook zeker niet eenvoudig, als u kijkt naar het uitgebreide assortiment van Interwonen. Als u advies nodig heeft kunt u langskomen in onze winkel. 
Moderne hanglampen
Moderne hanglampen hoeven niet per se de moderne vormen te hebben van moderne kunst. U kunt het woord modern ook als hip of trendy zien. Wanneer er op deze manier naar wordt gekeken valt ook de industriële hanglamp onder de moderne hanglamp. De moderne lampen vallen op door het gebruik van metaal en vaak ook glas. Bovendien hebben ze doorgaans strakke lijnen en vormen. Dankzij de gebruikte materialen in combinatie met de strakke lijnen en vormen krijgen deze lampen een stoere uitstraling. Een moderne hanglamp kopen? Bekijk dan ons ruime assortiment!
Vintage hanglamp
Een vintage hanglamp komt doorgaans uit de jaren ‘50, ‘60 of ‘70. Als u een vintage hanglamp wil kopen is het verstandig om op verschillende punten te letten. Deze factoren zijn ook goed om op te letten bij bijvoorbeeld een industriële of moderne lamp. Het eerste is de hoogtemaat van de lamp en of deze aan te passen is. Er zijn meerdere mogelijkheden: een lamp aan snoer, lamp aan ketting, lamp aan stang en een vintage hanglamp met solide arm. De hoogte van de eerste twee lampen is eenvoudig aan te passen. Een lamp aan een stang is doorgaans een stuk minder eenvoudig maar er is wel een oplossing voor te vinden. Een lamp aan een solide arm is meestal niet in te korten maar verlengen is vaak wel een mogelijkheid. 

Het andere punt is om te kijken waar u de hanglamp voor gaat kopen, is dit als sfeerverlichting of bijvoorbeeld als leeslamp? Kijk dan goed naar hoe het licht schijnt vanuit de lamp en of dit geschikt is waar u hem voor bedoeld heeft. Een ander punt waar u eigenlijk bij alle type verlichting op moet letten is de grootte van de lamp. Dit is natuurlijk geheel afhankelijk van de ruimte waar de lamp komt te hangen. Houd rekening met de hoogte en bijvoorbeeld deuren die tegen de lamp aan kunnen komen. 
Hanglamp kopen bij Interwonen
Een industriële, modern of vintage hanglamp kopen doet u bij Interwonen. Bij ons kunt u de lampen komen aanschouwen in onze winkel in Leiderdorp. Hierdoor weet u zeker dat u de juiste keuze maakt. We zien u graag snel of bestel uw gewenste hanglamp in onze webwinkel.