Filter

Resultaat 1–24 van de 118 resultaten wordt getoond

Kasten


Een kast kopen doet u natuurlijk bij Interwonen. Het assortiment van Interwonen bestaat uit een variërend aanbod aan soorten kasten. Kasten die u bij ons vindt zijn onder andere: boekenkasten, buffetkasten, nachtkastjes, tv meubelen en wandkasten. In elke categorie kunt u wel een kast vinden die bij uw inrichting en interieur past. Bekijk ons assortiment kasten of lees hieronder meer over een kast kopen en de vele mogelijkheden bij Interwonen.
Nieuwe opbergmogelijkheden
Door een kast te kopen bij Interwonen krijgt u meer opbergruimte in uw woning. Een goede kast is dan ook onmisbaar in zo’n beetje elk interieur. Het grote voordeel van ons assortiment is dat wij kasten in allerlei vormen en maten hebben, van een boekenkast tot aan een nachtkastje en van tv meubel tot aan een wandkast. Zo kunt u elke ruimte van uw woning inrichten met een kast uit ons assortiment. Buiten de functionaliteit moet een kast ook mooi zijn. Bij ons kunt u een kast kopen met oosters ontwerp of bijvoorbeeld een kast waarbij staal en hout gecombineerd wordt.
De keuze voor Interwonen
Er zijn vele redenen waarom u ervoor kiest om een kast te kopen bij Interwonen. Allereerst is er natuurlijk het ruime assortiment met verschillende typen kasten maar daar blijft het niet bij. Onze missie is om onze klanten een inrichting te verzorgen die hun eigen verwachtingen overtreft op het gebied van prijs, uitstraling en authenticiteit. Alles draait om deze missie bij Interwonen. Vandaar dat wij in de voormalige touwfabriek aan de Zijlbaan een warenhuis geopend die drie etages aan verschillende inrichtingen en producten huisvest. Daarnaast ontwerpen onze designers onze prachtige kasten en andere meubelen zelf. Deze worden vervolgens direct vanuit de fabriek naar onze winkel geïmporteerd. Dankzij deze korte productielijn kunnen wij onze artikelen aanbieden voor een zo aantrekkelijk mogelijke prijs. Bovendien kunt u gratis bij ons parkeren als u een kast komt kopen of natuurlijk alleen even komt rondneuzen!
Verschillende soorten kasten kopen
U heeft ons assortiment gezien en het is voor u duidelijk: bij Interwonen kunt u verschillende soorten kasten kopen. U kunt er zelf voor kiezen of u de kasten in ons warenhuis komt bekijken en komt ophalen of dat u de kasten eenvoudig bij ons online bestelt. Als de kast van uw keuze op voorraad is, heeft u deze voordat u het weet in huis. Ook is het mogelijk om uw bestelling gratis af te komen halen in onze winkel. Als u besluit een kast te kopen en op te halen in onze winkel, dan blijft uw bestelling 10 werkdagen bewaard, tenzij anders is overeengekomen. U kunt dan dus zelf bepalen wanneer u de spullen op komt halen.

Kom naar onze winkel om uw kast te kopen of bestel hem eenvoudig online!