Filter

Toont alle 3 resultaten

Kleinmeubelen


Kleinmeubelen zijn, zoals de naam al doet vermoeden, kleine meubelen die uw interieur helemaal afmaken. Denk hierbij aan een bijzettafeltje, kruk of nachtkastje. Dit soort meubelen hebben vaak een functionele rol in het interieur. Doorgaans heeft u dan ook meerdere kleinmeubelen in huis. Bij Interwonen hebben we een ruim assortiment aan vintage, modern en klassieke kleinmeubelen. Door middel van dit soort meubelen kunt u in een kleine ruimte toch nog wat extra opbergruimte creëren. Lees meer over ons assortiment kleinmeubelen hieronder of bekijk het assortiment direct.
Kleinmeubelen met modern uiterlijk
Kleinmeubelen met modern uiterlijk passen niet alleen in een modern interieur. Het kan juist ook heel goed staan als u een industrieel interieur combineert met moderne kleinmeubelen. Hierdoor breekt u het interieur en ziet uw huis er minder snel uit als een showroom. U kunt er ook voor kiezen om de kleinmeubelen met modern uiterlijk te combineren met vintage kleinmeubelen. Hierdoor creëert u een geheel eigen stijl in uw woning. Benieuwd geworden naar onze moderne kleinmeubelen? Kom ze dan eens bezichtigingen in ons warenhuis in Leiderdorp.
Kleinmeubelen met klassiek uiterlijk
Kleinmeubelen met klassiek uiterlijk kunnen, net zoals de moderne soorten, uitstekend gecombineerd worden in niet-klassieke interieurs. Dankzij het combineren van verschillende interieurs krijgt u een nieuw, creatief interieur. De meubelen met klassiek uiterlijk zijn anders dan vintage kleinmeubelen. De klassieke kleinmeubelen hebben echt een traditionele vormgeving terwijl vintage kleinmeubelen dateren uit bijvoorbeeld de jaren ‘50, ‘60 en ‘70.
Vintage kleinmeubelen
Zoals gezegd komen de vintage kleinmeubelen doorgaans uit de jaren ‘50, ‘60 en ‘70. U kunt zien dat de kleinmeubelen al geleefd hebben en veel hebben doorgemaakt. Dit geeft een bepaalde uitstraling aan de meubelen. Deze meubelen zijn goed te combineren met bijvoorbeeld een industrieel interieur. Vaak geven deze vintage kleinmeubelen wat kleur in het doorgaans wat kleurloze interieur. Het geeft hierdoor een warme sfeer af.
Kleinmeubelen kopen bij Interwonen
Kleinmeubelen met modern, klassiek of vintage uiterlijk doet u bij Interwonen. U kunt zelf kiezen of u bij ons in het warenhuis in Leiderdorp langs komt of gewoon thuis vanaf de bank uw gewenste kleinmeubelen besteld. Neem ook eens een kijkje bij onze andere producten voor extra inspiratie voor uw woning.