Filter

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Nachtkastjes


Bij Interwonen vindt u een nachtkastje in veel verschillende designs en formaten. Dit zorgt ervoor dat iedereen wel een nachtkastje kan kopen uit ons assortiment. Of u nou voor een industrieel of modern uiterlijk gaat, bij ons kunt u terecht. Een nachtkastje is misschien wel de meest onderschatte kast in de slaapkamer. Steeds meer aandacht gaat uit naar de boxspring of een ander type bed. Maar waar legt u uw telefoon, boek of afstandsbediening? Die legt u natuurlijk op het nachtkastje met industrieel uiterlijk naast uw bed. Bekijk ons assortiment nachtkastjes of lees meer over een nachtkastje van Interwonen hieronder.

Nachtkastje met industrieel uiterlijk

Een nachtkastje met industrieel uiterlijk is vaak gemaakt van hout en metaal. Dit geeft het industriële nachtkastje een stoer uiterlijk. Dankzij dit uiterlijk zijn de kasten te combineren met veel verschillende slaapkamerinterieurs. Liever een ander uiterlijk? Bij ons kunt u ook kiezen voor een nachtkastje met Oosters uiterlijk of een ander type. U kunt ons assortiment moderne nachtkastje bekijken en meemaken in ons warenhuis in Leiderdorp.

Kiezen voor een nachtkastje

Er zijn natuurlijk ook alternatieven voor een nachtkastje naast uw bed. U kunt ervoor kiezen om een bijzettafel naast uw bed neer te zetten. Het grote nadeel is wel dat er niet veel opbergruimte wordt gecreëerd en u maar een paar spulletjes kwijt kunt. Een andere mogelijkheid is een wandplank maar ook dit biedt weinig opbergruimte. De beste keuze voor naast uw bed blijft dan ook een van onze moderne nachtkastjes. Er zijn wel een paar factoren waar u rekening mee dient te houden. Het nachtkastje moet natuurlijk goed aansluiten bij uw boxspring of bed. Een hoger nachtkastje dan uw bed kan ervoor zorgen dat u snel uzelf stoot in uw slaap of als u wakker wordt. Het is het fijnste als uw een nachtkastje koopt met dezelfde hoogte als uw bed. 

Nachtkastje kopen bij Interwonen

Een nachtkastje kopen doet u bij Interwonen. Bij ons heeft u de keuze uit diverse soorten kastjes, van een industrieel tot moderne nachtkastjes. Hierdoor kunt u altijd wel eentje vinden die bij uw smaak en slaapkamer past. U kunt ons gehele assortiment bewonderen in ons warenhuis in Leiderdorp. Kom gezellig ons assortiment bekijken en een nachtkastje kopen of bestel uw keuze online.