Veel items op voorraad! Vandaag besteld, binnen 5 werkdagen in huis

Inloggen
  • Volg de status van je bestelling
  • Bewaar producten op je verlanglijst
  • Pas je gegevens aan

Nieuwe klant?

Over ons

Mazyar Interwonen
Home | Over ons


Droom je eigen stijl en open je ogen bij Interwonen.

Door de eeuwen heen hebben meubelmakers uit Zuidwest-Azië zich bewezen als getalenteerde handwerkers. Van romantische meubelen, versiert met sprookjesachtig houtsnijwerk en afgewerkt met fluweel tot modern design in een mix van Oosterse magie en Mediterraan raffinement. Het is hier. En het is nu. Bij Interwonen, de woonwinkel in Leiderdorp, en ook via de Interwonen webwinkel.

Onze missie

De missie van Interwonen is om haar klanten een interieur te geven dat hun eigen verwachtingen qua prijs, uitstraling en authenticiteit overtreft. Alles staat bij onze woonwinkel in Leiderdorp in het teken van deze missie en voor het behalen van onze missie hebben wij in het voormalige touwfabriek aan de Zijlbaan een warenhuis geopend die 3 etages aan verschillende interieurstijlen en productgroepen herbergt. Bovendien ontwerpen onze designers prachtige meubelen die direct vanuit de fabriek naar onze winkel in Leiderdorp worden geïmporteerd. Korte productielijnen zorgen ervoor dat wij onze artikelen kunnen aanbieden voor zeer lage prijzen. Wanneer je de moeite neemt om onze woonwinkel aan de Baanderij te bezoeken, parkeer je natuurlijk gratis en word je hartelijk ontvangen door één van onze medewerkers. Aan onze koffiebar serveren wij jou graag een heerlijke kop koffie of thee. Wie weet vind jij hier het vliegende tapijt!

Eettafel met eetkametsroelen

Onze producten

Zoals gezegd hebben wij producten uit Zuidwest Azië met ook een Mediterraans randje. In onze woonwinkel in Leiderdorp vind je vele verschillende producten, van de dus eerdere genoemde Oosterse producten tot aan design meubelen. Zo kan iedereen bij ons terecht die bezig is met het inrichten of restylen van zijn of haar huis. En je bent dan ook echt aan het juiste adres bij ons. Het assortiment gaat van zitmeubelentafels tot aan verlichting voor iedere kamer. Komt u er misschien niet helemaal uit of ben je naar iets specifieks op zoek? Dan kun je bij onze woonwinkel in Leiderdorp altijd langskomen en om advies vragen aan een van de medewerkers van Interwonen. Heb je geen tijd om langs te komen? Dan kun je ook al onze producten eenvoudig online bestellen in onze webwinkel.

Inloggen

Registreren

Een link om een nieuw wachtwoord in te stellen zal naar je e-mailadres worden verzonden.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Bij het verzenden van dit formulier accepteert u ons privacybeleid

Onze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren, lees voor meer informatie ons cookiebeleid.