Filter

Toont alle 9 resultaten

Plafondlampen


Een industriële of vintage plafondlamp kan uw woning een hele andere look geven. Bij Interwonen vindt u een assortiment oosterse plafondlampen die in allerlei verschillende interieuren past. Door de juiste plafondlamp te kopen zorgt u voor goede basisverlichting waarmee u uw hele kamer kunt verlichten. U kunt ook eenvoudig sfeer creëren door te kiezen voor dimbare verlichting. Bovendien is het belangrijk dat de lamp goed bij uw interieur past. Gaat u voor een opvallende industriële plafondlamp of wilt u liever een subtiele lamp?
Industriële plafondlamp
Een industriële plafondlamp is doorgaans gemaakt van hout, metaal of een combinatie hiervan. Ook glas is een veelgebruikt materiaal voor de plafondlamp met industrieel uiterlijk. Dankzij de neutrale kleuren die worden gebruikt op deze lampen, zijn ze eenvoudig in bijna alle ruimtes en interieurs toe te passen. De lampen zijn dan ook enorm geliefd en hebben een stoer uiterlijk. Naast industriële plafondlampen zijn er ook industriële hanglampen, wandlampen, tafellampen en vloerlampen. Al dit soort industriële lampen kopen doet u natuurlijk bij Interwonen.
Vintage plafondlamp
Een plafondlamp met vintage uiterlijk komt doorgaans uit de jaren ‘50, ‘60 of ‘70 of lijkt uit deze periodes te komen. Een vintage plafondlamp past niet in alle interieurs maar kan wel warmte bieden wanneer u hiernaar op zoek bent. Een vintage lamp met oosterse uitstraling is ook nog altijd zeer populair en wordt gebruikt in vele verschillende inrichtingen.
Plafondlamp kopen bij Interwonen
Een oosterse, industriële of vintage plafondlamp kopen doet u natuurlijk bij Interwonen. Bij ons bent u niet overgeleverd aan het internet. U kunt al onze verlichting ook komen bewonderen in onze winkel. Wanneer uw lamp naar keuze op voorraad is, kunt u deze dan ook meteen meenemen. U hoeft dus niet thuis te blijven en te wachten op een bezorger. Bovendien is het ook mogelijk om online een plafondlamp te kopen en deze vervolgens bij onze winkel in Leiderdorp af te komen halen. Hierdoor bent u verzekerd dat de plafondlamp van uw keuze beschikbaar is. Zien we u snel?