Filter

Toont alle 9 resultaten

Poefen en krukken


Bent u er al uit wat voor poef u wilt kopen? Het is zeer belangrijk om goed te bedenken wat uw smaak en stijl is. Gaat u bijvoorbeeld voor een fluwelen of leren poef en wilt u een vierkante of ronde poef kopen? Ook belangrijk is om te bedenken waar u de poef voor wilt gebruiken. Meestal zien we de poef terug in de woonkamer in de buurt van de bank of andere zitmeubelen. De poef wordt dan als voetensteun gebruikt. Dit is niet meer dan logisch aangezien een poef lekker zacht en warm is en ook nog de juiste ondersteuning biedt. Bovendien kan een leren of fluwelen poef ook uitstekend als extra zitplaats gebruikt worden. U hoeft niet meer bang te zijn dat iemand op de grond moet zitten als er iemand langs komt.
Leren poef
Tegenwoordig is de leren poef helemaal hip. Dit komt doordat deze vaak van cognac kleurige leer is. Hierdoor past deze uitstekend in een industriële of Scandinavische inrichting. En niet geheel toevallig zijn dit twee hele populaire interieurs in Nederland. Een leren poef kan uw woonruimte echt een boost geven. Het voordeel van poefjes ten opzichte van een hocker is dat ze makkelijker te verplaatsen en minder groot zijn. Een ronde poef is dan ook een ideaal voetbankje. Door (imitatie)leren kussens op uw bank te leggen kunt u een leuke match en een meer geheel maken. Wilt u voor een zachter materiaal gaan? Dan kunt u beter een fluwelen poef kopen.
Fluwelen poef
Bij Interwonen hebben we een ruim assortiment met fluwelen poefen. Elke fluwelen poef is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Bovendien hebben we verschillende maten, vormen en designs. Zo hebben we een geheel gladde, ronde poef van fluweel maar ook met een werkje of zelfs een grotere fluwelen poef die gecapitonneerd is. Daarnaast kunt u bij Interwonen ook een vierkante poef kopen. U kunt bij deze kiezen uit fluweel of katoen voor de bekleding. Deze poefen hebben een gezellige print aan de zijkant en brengen kleur in uw woonkamer.
Ronde poef kopen
Als u een ronde poef wilt kopen dan zit u bij Interwonen goed. Ons ruime assortiment bestaat uit voornamelijk ronde poefen en enkele vierkanten varianten. Wilt u weten hoe de stof of de gehele fluwelen poef voelt? Kom dan eens langs in onze winkel in Leiderdorp. Hier hebben wij al onze poefen staan en kunt u de juiste voor u uitkiezen. Zien we u binnenkort bij Interwonen om een fluwelen of leren poef te kopen?