Filter

Toont alle 14 resultaten

Salontafels


Een salontafel is een onmisbaar gedeelte van het meubilair in de huiskamer. In zo’n beetje alle woonkamers is wel een salontafel te vinden. Dit type tafel bevindt zich vaak in de buurt van de bank en televisie en wordt voornamelijk gebruikt om drinken op te zetten of om lekker de voeten op te laten rusten tijdens het kijken naar de televisie. Bij Interwonen vindt u een variërend aanbod aan kleine tafels, van een industriële salontafel tot een moderne salontafel.
Salontafel met industrieel uiterlijk
Een salontafel met industrieel uiterlijk is vaak gemaakt van hout in combinatie met staal of een ander metaalsoort. Bij Interwonen hebben we diverse industriële tafels. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een tafel te nemen met open vakken en een lade of twee lades. Een volledig gesloten tafel ziet er vaak minder rommelig uit omdat alles in een lade is opgeborgen.
Moderne salontafel
Een moderne salontafel ziet er misschien anders uit dan u denkt. Een salontafel met modern uiterlijk hoeft niet per se van de bekende moderne vormen te hebben. Bij het woord modern kunt u ook denken aan hedendaags. En hieronder vallen dan weer onze salontafels met industrieel uiterlijk, zo is het cirkeltje weer rond. De tafels zijn gemaakt van verschillende soorten materiaal en dit bepaalt vaak de kwaliteit en duurzaamheid. Houtsoorten die vaak terug te vinden zijn eikenhout, notenhout, Juar hout en teakhout. Al deze soorten zorgen voor een speciaal uiterlijk.
Variërende modellen salontafels
Een salontafel staat er niet alleen omdat het er zo mooi uitziet, ze zijn ook nog eens erg functioneel. Bovendien bieden verschillende modellen ook de mogelijkheid voor extra opbergruimte. Hierdoor kunt u onderzetters, afstandsbedieningen en andere spullen opruimen zodat het niet rommelig oogt als u deze spullen niet gebruikt. De tafels zijn in verschillende vormen te verkrijgen, van ovaal, rechthoek, rond tot asymmetrische designs.

Naast de vorm is ook de afmeting van belang. Het is hierbij belangrijk om goed te bedenken waarvoor u de tafel gaat gebruiken. Als u er bijvoorbeeld vanaf wilt eten is een hoogte van 60 centimeter of hoger geen overbodige luxe. Hoeft dit niet? Dan is een hoogte van tussen de 30 en 50 centimeter zeker voldoende.Twijfelt u? Kijk dan is naar een verstelbare salontafel. Een ander belangrijk punt waar u op moet letten is de afmeting. De industriële of moderne salontafel moet goed bij het formaat van de bank passen. Het mooiste is als de lengte van het meubel korter is dan het zitoppervlak van de bank maar zeker groter dan de helft van de bank. Let dus op bovenstaande factoren bij een salontafel kopen.
Salontafel kopen bij Interwonen
Een moderne of industriële salontafel kopen doet u bij Interwonen. Bij ons bent u niet overgeleverd aan het internet. U kunt de salontafels met industrieel en modern uiterlijk bij ons in de winkel komen bekijken. Onze medewerkers kunnen u adviseren als u nog vragen heeft over het juiste formaat of bijpassende spullen uit ons gehele assortiment. Interwonen ziet u graag binnenkort om een salontafel te kopen of te bekijken.