Filter

Toont alle 9 resultaten

Tafellampen


Een tafellamp is zeer praktisch doordat deze eenvoudig te verplaatsen is en neer te zetten op de plek waar u op dat moment meer verlichting nodig heeft. Doorgaans krijgt een moderne, design of industriële tafellamp een plekje op een bijzettafel, dressoir, bureau of nachtkastje. U kunt een tafellamp kopen in vele verschillende soorten, formaten en designs. Er zijn functionele tafellampen zoals een leeslamp of bureaulamp maar u moet ook de design tafellamp niet vergeten. Deze verlichting zorgt vaak voor meer sfeervol en indirect licht. Bij Interwonen vindt u een tafellamp die u kunt gebruiken voor verschillende doeleinden.
Tafellamp met industrieel uiterlijk
Een tafellamp met industrieel uiterlijk is doorgaans gemaakt van metaal, hout of een combinatie hiervan. Ook glas is een materiaal dat veel wordt gebruikt. Een industriële tafellamp kan op verschillende plekken en in verschillende inrichtingen worden gebruikt. Door de neutrale kleuren van de lamp past deze in bijna ieder interieur. Een tafellamp met industrieel uiterlijk heeft vaak een lamp met een mooi gloeidraad omdat de lampen een open uiterlijk hebben. Hierdoor ziet u de lamp goed. Door een mooie gloeilamp in uw lamp te doen creëert u extra sfeer. Bij Interwonen kunt u diverse industriële tafellampen kopen.
Design tafellamp
Een design tafellamp heeft vaak herkenbare vormen en past hierdoor niet in iedere inrichting. Deze moderne tafellampen zijn dus, in tegenstelling tot de tafellampen met industrieel uiterlijk, niet voor ieder interieur geschikt. Een design tafellamp kan veel verschillende vormen hebben, of juist heel minimalistisch zijn. Dit zorgt ervoor dat de moderne tafellamp naast functioneel ook nog eens mooi is.
Tafellamp kopen bij Interwonen
U kunt eenvoudig een tafellamp kopen bij Interwonen. Dit kunt u doen op de manier waarbij u zich het prettigste voelt. Zo kunt u bij ons in de winkel een industriële, moderne of design tafellamp bekijken en direct kopen. Een andere mogelijkheid is dat u uw gewenste lamp online bestelt en thuis laten bezorgen. De laatste mogelijkheid is om uw tafellamp online te kopen en in de winkel op te halen. Zien we u snel bij Interwonen?