Verzending & Levertijd

 

Wij bezorgen onze bestellingen zelf door Nederland en België of laten deze bezorgen met PostNL. Na ontvangst van de betaling versturen we de producten die op voorraad zijn zo snel mogelijk naar u  toe.

 

Verzendkosten

In eerste instantie versturen wij uw pakket via PostNL. Op het moment dat we het pakket versturen, ontvangt u een verzendmail met een Track&Trace code.

Producten die 30 KG of zwaarder zijn worden door onze bezorgservice bij u thuis afgeleverd tegen het standaard tarief van € 49,95 per bestelling.

Internationale afleveringen kunnen op aanvraag via info@interwonen.nl.

 

Niet thuis?

Voor elke bestelling die wij zelf afleveren maken wij vooraf per mail een afspraak. Wij vragen u deze mail te bevestigen. Mocht u ondanks een afspraak niet thuis zijn, dan zijn wij genoodzaakt daar extra kosten voor te rekenen.

 

Pakket afhalen bij een verkooppunt

Het is ook mogelijk uw bestelling gratis af te halen in onze winkel. Alle bestellingen worden 10 werkdagen bewaard, mits anders is overeengekomen. U kunt dus op uw gemak spullen afhalen, wanneer dit u uitkomt. De openingstijden van onze winkel aan de Zijlbaan in Leiderdorp zijn te vinden op deze pagina.

 

Wat heb ik nodig voor het afhalen?

Om zeker te zijn dat een bestelling in de juiste handen komt, vragen wij u om ons de originele aankoop bon te tonen. Dit moet een goed leesbare print van uw bestelling zijn of een e-mail van een orderbevestiging.

 

Afhaaladres & Verkooppunt

Bestellingen kunnen worden afgehaald in onze winkel in Leiderdorp aan de Zijlbaan 20 te (2352 BN) Leiderdorp.

Tel: 085 – 080 1084