Filter

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Vloerlampen


Een vloerlamp kan een donker gedeelte van uw woning verlichten. U kunt uw huis versieren met een staande vloerlamp met industrieel uiterlijk of een oosters uiterlijk. Dankzij een moderne vloerlamp kunt u meer sfeer creëren op lastige plekken in huis. Met een industriële vloerlamp kunt u bijvoorbeeld stoere uitstraling aan uw interieur geven, terwijl een oosterse variant sfeer kan maken zoals geen ander type verlichting kan. Dit komt door de bouw van de lamp. De vele gaatjes in het design geven indirect licht af en geven de lamp een hele eigen uitstraling. Het licht dat door filigrain lampen komt zal iedere ruimte opfleuren. 

Industriële vloerlamp

Een industriële vloerlamp is vaak gemaakt van hout, glas, metaal of een combinatie van deze materialen. Bovendien zijn ze vaak in neutrale kleuren. Dit zorgt ervoor dat deze moderne vloerlamp in heel veel verschillende huizen en ruimtes past. Door een lamp te gebruiken met een mooi gloeidraad krijgt de vloerlamp met industrieel uiterlijk een geheel nieuwe uitstraling. De lampen Thorben en Tess zijn uitstekende voorbeelden van stoere varianten die het beste tot hun recht komen met een mooie lamp erin. Het fijne van deze staande varianten is dat ze niet aan de muur bevestigd hoeven worden. Hierdoor kunt u de vloerlampen met industrieel uiterlijk ook eenvoudig verplaatsen mocht dit nodig zijn.

Moderne vloerlamp

Een moderne vloerlamp hoeft niet per se een spraakmakend design te hebben. Met modern bedoelen we een staande lamp van deze tijd. En wij hebben twee soorten die echt van deze tijd zijn: oosterse staande lampen en vloerlampen met een industrieel uiterlijk. Onze staande lampen kunnen zeer veel sfeer brengen binnen uw woon- of slaapkamer. Ze zijn uitermate geschikt voor grotere ruimtes omdat er met de juiste lamp veel verlichting kan worden verzorgd. 

Vloerlamp kopen bij Interwonen

Een oosterse of industriële vloerlamp kopen? Kom langs bij Interwonen. Bij ons in de winkel kunt u ons gehele assortiment bekijken. Bovendien hebben we diverse settings gecreëerd zodat u een beter beeld krijgt hoe een moderne vloerlamp in uw kamer tot zijn recht komt. Zien we u snel in Leiderdorp in ons warenhuis?