Filter

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Wandlampen


Een wandlamp of wandspot is beschikbaar in diverse vormen en maten. Met een wandlamp met industrieel uiterlijk zorgt u voor extra sfeer voor wanneer de zon ondergaat. Voor iedere ruimte in huis is er wel een moderne wandlamp te vinden die bij het interieur past. Bij Interwonen vindt u een ruim assortiment met onder andere oosterse, design en vintage wandlampen. Dankzij het indirecte licht van dit soort verlichting aan de wand krijgt uw kamer gelijk een gezellig en sfeervol gevoel. Met behulp van een wandlamp kunt u een donkere muur meer bij uw interieur betrekken. Bovendien is een wandspot ideaal om zo optimaal mogelijk om te gaan met kleinere ruimtes. Hulp nodig bij het vinden van uw ideale moderne of industriële wandlamp? Kom dan eens langs in onze winkel.

Wandlamp met industrieel uiterlijk

Een wandlamp met industrieel uiterlijk kan gemaakt zijn van verschillende materialen zoals hout, metaal of glas. Het is ook mogelijk dat deze materialen worden gecombineerd. Hierdoor passen ze perfect bij andere vintage lampen met hetzelfde uiterlijk zoals een vloer-, tafel, plafond- of hanglamp. Als u op zoek bent naar een wat stoerdere lamp dan is de industriële wandlamp de keuze voor u. Omdat een wandspot zich doorgaans in het gezichtsveld bevindt, is het belangrijk dat u het uiterlijk ook mooi vindt. Kom langs om onze moderne wandlampen met industrieel uiterlijk te bekijken.

Moderne wandlamp

Een moderne wandlamp is niet alleen een alternatief voor een mooie plafondlamp. Ondanks dat deze soort lamp onder de basisverlichting valt, bevindt de lamp zich in het gezichtsveld. Daarom is het belangrijk om een soort te kiezen die bij uw smaak past, dat kan ook een oosterse of vintage wandlamp zijn. De laatste komt meestal uit de jaren ‘50 tot jaren ‘70 en heeft al veel meegemaakt. Deze zijn weer helemaal in, net als de oosterse varianten. 

Vintage wandlamp kopen bij Interwonen

Bij Interwonen kunt u verschillende soorten wandlampen kopen, zoals een vintage, moderne of industriële lamp. U kunt de lampen eenvoudig bestellen en thuis laten bezorgen of ophalen in onze winkel. Ook is het mogelijk om de lampen in het echt komen bekijken in onze winkel in Leiderdorp. Zien we u snel voor uw ideale wandlamp?