Veel items op voorraad! Vandaag besteld, binnen 5 werkdagen in huis

Inloggen
  • Volg de status van je bestelling
  • Bewaar producten op je verlanglijst
  • Pas je gegevens aan

Nieuwe klant?

Boekenkasten

Home | Kasten | Boekenkasten
Productcategorieën
Categorie
Materiaal
Materiaal
Kleur
Kleur
Vorm
Vorm
Zitplaatsen
Zitplaatsen
Prijs
Armleuning
Draaibaar
Productcategorieën
Categorie
Materiaal
Materiaal
Kleur
Kleur
Vorm
Vorm
Zitplaatsen
Zitplaatsen
Prijs
Armleuning
Draaibaar
Productcategorieën
Categorie
Materiaal
Materiaal
Kleur
Kleur
Vorm
Vorm
Zitplaatsen
Zitplaatsen
Prijs
Armleuning
Draaibaar

Advies nodig van een expert?

Kom je er zelf niet uit? Geen zorgen! Wij helpen je op weg naar jouw droomhuis!
164,95
194,95
389,00
659,00
415,00

Op zoek naar een boekenkast? Dankzij de omvang die een boekenkast doorgaans heeft, draagt het uiterlijk flink mee aan de sfeer van de kamer waar de moderne of industriële boekenkast komt te staan. Een boekenkast met industrieel uiterlijk heeft vaak dikke planken en ziet er steviger, robuuster en stijlvoller uit dan een kast die is gemaakt van dunner materiaal. U hoeft natuurlijk niet altijd voor een grote, massieve moderne boekenkast te kiezen. Voor het oog hebben dit soort kasten namelijk veel meer ruimte nodig dan een slanke, moderne design boekenkast.

Boekenkast met industrieel uiterlijk

Een boekenkast met industrieel uiterlijk is doorgaans gemaakt van zowel hout als staal. Door de combinatie van deze twee producten krijgt een industriële boekenkast het specifieke uiterlijk dat iedereen herkent. Bij Interwonen vindt u verschillende moderne boekenkasten met het industriële uiterlijk. U kunt deze boekenkast kopen bij ons in het warenhuis of online bestellen zodat deze bij u wordt thuisbezorgd.

Soorten boekenkasten

Er zijn verschillende soorten boekenkasten. Dit gaat dan niet alleen om het moderne of industriële uiterlijk van de boekenkast maar ook van het formaat en de toepassing. Zo zullen mensen die niet zo’n boekenwurm zijn al snel een kleinere boekenkast kopen omdat zij toch niet zoveel boeken hebben. Ook kan het zijn dat kleinere kasten beter passen op bijvoorbeeld een slaapkamer. Een grote industriële of moderne design boekenkast staat weer beter in een woonkamer, kantoor of kinderkamer. Een boekenkast kopen is minder simpel dan het in eerste instantie lijkt. Zo moet u goed letten op de beschikbare ruimte maar ook op de spullen die u erin kwijt wilt. In een boekenkast hoeven natuurlijk niet alleen maar boeken te staan. Er kunnen ook verschillende stukken woonaccessoires in kasten worden gezet of bijvoorbeeld een plant.

Industriële boekenkast kopen bij Interwonen

Een industriële boekenkast kopen doet u natuurlijk bij Interwonen. Dit zijn vooral meubels met een stoere uitstraling die goed te combineren zijn in verschillende interieurs. U kunt in ons warenhuis in Leiderdorp al onze moderne design boekenkasten en boekenkasten met industrieel uiterlijk bewonderen en bekijken. Vervolgens kunt u de boekenkast kopen via zowel de website als in de winkel zelf. Als u online de kast naar keuze besteld kunt u ervoor kiezen om hem te laten bezorgen of u kunt hem zelf op komen halen in onze winkel. Graag zien we u binnenkort in onze winkel om een industriële boekenkast te kopen of te bezichtigen.

Inloggen

Registreren

Een link om een nieuw wachtwoord in te stellen zal naar je e-mailadres worden verzonden.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Bij het verzenden van dit formulier accepteert u ons privacybeleid

Onze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren, lees voor meer informatie ons cookiebeleid.